Anderlecht kijkt naar boven: Al die beloftevolle spelers moeten goesting tonen

Anderlecht kijkt naar boven: "Al die beloftevolle spelers moeten goesting tonen"

Gepubliceerd: zondag 9 augustus 2020 om 09:59zo 09-08-2020 om 09:59

Wat het ook wordt, RSC Anderlecht kan zich geen tweede seizoen zoals het vorige veroorloven. Toen eindigden de Brusselaars na 29 speeldagen als achtste, een historisch slecht resultaat. In het tussenseizoen legde de club haar eieren verder in het mandje van de jeugd. Georges Heylens hoopt dat dat goed uitpakt.

"Ik denk dat alles mogelijk is voor Sporting dit seizoen", laat de oud-speler van paars-wit, met liefst 452 wedstrijden op de teller, optekenen bij SudInfo. "Er zijn echter nog stappen te zetten tussen wat mogelijk is en wat werkelijk bereikt wordt. Dit jaar moeten de Mauves echt hun waarde op het terrein tonen. Ik zou spelers willen zien met het mes tussen de tanden. Anderlecht moet uit de stellingen kruipen en naar voren gaan!", hoopt Heylens blijkbaar op minder behouden voetbal.

"Al die jonge, beloftevolle spelers moeten hun goesting tonen", rekent ook Heylens op de jeugd. "Zo gebeurde dat met de jongeren die in mijn tijd bij de A-kern kwamen. De spelers moeten opnieuw tonen dat ze aanwezig zijn. Als Sporting terug wil uitgroeien tot wat het was, dan moet het dat boven alles bewijzen op het veld. De laatste tijd is RSCA maar een middelmatige ploeg geworden. Deze eerste match moet hen in staat stellen om te tonen dat ze terug naar boven beginnen klimmen", besluit het Anderlecht-coryfee.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Anderlecht meteen winnen op KV Mechelen?

(242 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws