Clement wil reactie na verloren bekerfinale Club Brugge: Herkende mijn team niet

Clement wil reactie na verloren bekerfinale Club Brugge: "Herkende mijn team niet"

Gepubliceerd: vrijdag 7 augustus 2020 om 21:00vr 07-08-2020 om 21:00

Exact een week na de teleurstellende bekerfinale moet Club Brugge weer vol aan de bak. Zaterdag nemen de Bruggelingen het op tegen Charleroi. Philippe CLement maakt zich echter geen zorgen.

We kregen afgelopen week een onherkenbaar Club Brugge te zien, dat uiteindelijk onderuit ging tegen Antwerp. "We waren heel ontgoocheld, want we hebben hier maanden naartoe geleefd. Je kan dat vergelijken met een Olympische atleet, die bij de honderd meter sprint een paar seconden later vertrekt dan de tegenstander na een lange voorbereiding. We hebben de juiste conclusies getrokken en moeten verder", citeert Het Laatste Nieuws Clement.

Nu moeten de Bruggelingen een klik maken. Coach Clement gelooft dat die er wel zal komen. "Ik ben niet benieuwd naar de reactie van mijn team, want het zou mij verbazen mochten ze niet reageren. We werken al meer dan een jaar samen", aldus Clement.

De coach beseft wel dat het beter moet. "Tegen Antwerp herkende ik mijn ploeg niet, vandaar dat ik zo boos was. Voor het eerst in al die tijd was de basis weg. Agressie tonen op een positieve manier, het loopwerk zonder bal, … Dat was altijd heel goed, maar volledig weg in de finale", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wint Club Brugge van Charleroi?

(41 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws