Manchester City-talent wil contract niet verlengen: Wij wilden door, hij niet

Manchester City-talent wil contract niet verlengen: "Wij wilden door, hij niet"

Gepubliceerd: donderdag 6 augustus 2020 om 15:24do 06-08-2020 om 15:24

Eric García wil zijn contract bij Manchester City niet verlengen. Dat wordt bevestigd door manager Pep Guardiola, nadat Engelse media er al melding van maakten. García wordt sterk in verband gebracht met FC Barcelona. 

De negentienjarige García heeft bij City nog een contract tot het einde van het aankomende seizoen. Hij lijkt zijn zinnen te zetten op een nieuw avontuur. "Hij heeft ons laten weten dat hij zijn contract bij City niet wil verlengen", bevestigt Guardiola op een persconferentie. "Hij heeft nog een contract voor één jaar. Wij wilden graag door, maar hij niet. We denken dat hij naar een andere club wil."

De geruchten rond García en Barcelona zullen de komende tijd sterk toenemen na de aankondiging van Guardiola. Meerdere serieuze media uit Engeland en Spanje maken melding van belangstelling van de Catalanen. Er zouden zelfs al gesprekken gevoerd zijn.

Opvallend genoeg maakte García in 2017 de overstap van Barcelona naar City. Hij was toen zestien jaar. García speelde het afgelopen seizoen dertien Premier League-wedstrijden voor de Engelse club van Kevin De Bruyne.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws