Genk is niet klaar op transfermarkt: Nog één positie ligt op tafel

Genk is niet klaar op transfermarkt: "Nog één positie ligt op tafel"

Gepubliceerd: woensdag 5 augustus 2020 om 18:30wo 05-08-2020 om 18:30

KRC Genk heeft zich de voorbije weken al laten gelden op de transfermarkt. Het haalde onder andere Cyriel Dessers en Gerardo Arteaga in huis. Daar zal het ook niet bij stoppen.

Zo kondigt Dimitri De Condé bij Het Belang van Limburg aan dat Genk nog plannen heeft. "Allereerst willen we iedereen aan boord houden. We hebben met Joakim Maehle en Jhon Lucumi twee jongens die heel gegeerd zijn. Die moeten we hier houden, en dat gaan we doen.", vertelt hij.

Maar er komt ook nog versterking. "Er is nog één positie die op tafel ligt, die van een balvaste, creatieve middenvelder. Op die plaats maakten een aantal eigen opgeleide jongeren indruk tijdens de voorbereiding. Maar ze zijn extreem jong en nog niet in staat om de ploeg een heel seizoen lang te dragen", aldus De Condé.

Genk-coach Hannes Wolf zal bij de competitiestart alleszins moeten puzzelen op het middenveld. Bryan Heynen en Kristian Thorstvedt zijn niet helemaal fit, terwijl Eboue Kouassi ook een groot deel van de voorbereiding miste nadat hij met malaria terugkeerde uit Ivoorkust.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Genk een extra middenvelder nodig?

(333 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws