Verheyen niet onder de indruk van Club Brugge: Hij was weer niks

Verheyen niet onder de indruk van Club Brugge: "Hij was weer niks"

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 20:30di 04-08-2020 om 20:30

Laatste update: dinsdag 4 augustus 2020 om 20:31di 04-08-2020 om 20:31

Club Brugge kwam afgelopen zaterdag niet tot scoren tegen Antwerp. Gert Verheyen maakt zich zorgen om de voorlijn bij zijn ex-ploeg, die nogal licht dreigt uit te vallen. 

"Het echte probleem wat er in maart ook al was, dat waren de spitsen en hun scorend vermogen", geeft hij aan bij Sjotcast. "Dat is gewoon zeer beperkt. De Ketelaere is nog een jonge gast en speelde nog een degelijke match, maar Okereke was weer niks en Krmencik zat in de tribune. Daar zou ik me in hun plaats toch zorgen over maken. In mijn ogen moet daar absoluut nog iets bij."

Verheyen miste ook scherpte in het hele team. "Het zat in heel die ploeg. Het was verbazingwekkend. Het mentale speelt natuurlijk ook mee. In de aanloop naar de match leken ze de gedoodverfde favoriet, omdat Antwerp verzwakt was. Ze speelden alsof het een vriendschappelijke wedstrijd was, daar schrok ik wel van. Antwerp was wél klaar voor de match en ze waren gewoon beter."

Krmencik liet zich dinsdag wél van zijn beste kant zien. Hij scoorde drie doelpunten tegen een club uit Luxemburg. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws