Club Brugge en Krmencik tanken vertrouwen met simpele zege tegen Luxemburgers

Club Brugge en Krmencik tanken vertrouwen met simpele zege tegen Luxemburgers

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 16:57di 04-08-2020 om 16:57

Vier dagen voor de competitiestart heeft Club Brugge wat vertrouwen kunnen opdoen tegen Union Titus Pétange. In een oefenduel was de Belgische landskampioen duidelijk een maatje te groot voor haar Luxemburgse tegenstander: 3-0. Michael Krmencik nam alle treffers voor zijn rekening.

Trainer Philippe Clement begon aan het duel met een mix van jonge wolven en gevestigde waarden, die weliswaar een boost konden gebruiken. Zo verschenen onder meer David Okereke en Krmencik, twee verguisde spitsen, en transfertarget Emmanuel Dennis aan de aftrap. Die laatste twee maakten van de gelegenheid gebruik om zich stevig te laten opmerken.

Na 36 minuten stond er al een 3-0-stand op het scorebord. Blauw-Zwart begon dan ook uitstekend: Mats Rits stuurde Dennis het straatje in, die panklaar legde voor Krmencik. Die faalde niet: 1-0. Club liet de teugels niet vieren en nog voor het kwartier was de score verdubbeld. Ditmaal wilde Dennis zelf raak treffen, maar zijn poging strandde op de Luxemburgse goalie. In de rebound was Krmencik echter uitstekend gevolgd.

'Geen twee zonder drie', moet de Tsjech gedacht hebben. Voorbij het half uur maakte hij zijn hattrick compleet. Opnieuw verzorgde Dennis het voorbereidende werk. In de tweede helft kon Club geen doelpuntje meer bij prikken, mede door enkele wissels. De ruststand werd dan ook de eindstand: 3-0. Zaterdag opent Club de Jupiler Pro League 2020-2021 met een duel tegen lastige klant Sporting Charleroi.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws