'Barça-aanwinst van 31 miljoen mogelijk meteen doorgesluisd: aanbod van Leicester'

'Barça-aanwinst van 31 miljoen mogelijk meteen doorgesluisd: aanbod van Leicester'

Gepubliceerd: dinsdag 4 augustus 2020 om 13:13di 04-08-2020 om 13:13

FC Barcelona betaalde eind januari 31 miljoen euro om Francisco Trincão in de zomer over te nemen van Sporting Braga, maar kan de twintigjarige Portugees direct weer doorverhuren of zelfs verkopen. Leicester City zou nadrukkelijke belangstelling voor hem hebben.

Diario SPORT meldde onlangs dat een niet nader genoemde Premier League-club liefst zestig miljoen euro voor Trincão over had. Sky Sports laat dinsdag weten dat Leicester City de bewuste club is: The Foxes zouden een huurdeal met FC Barcelona, inclusief koopoptie van vijftig miljoen euro voor ogen hebben. Ook Atalanta Bergamo is volgens de berichtgeving in de markt voor de vijfvoudig international van Portugal. Het is nog onduidelijk of Barcelona Trincão komend seizoen bij het eerste elftal wil betrekken.

De in Viana do Castelo geboren aanvaller debuteerde in het seizoen 2018/2019 in de Braga-hoofdmacht en brak tijdens het voorbije seizoen definitief door. Mede dankzij acht competitiegoals van Trincão eindigde Braga als vierde in de Primeira Liga en mag het komend seizoen Europa in.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws