OFFICIEEL: Belg heeft geen zin in het tweede van PSV en verhuist in Nederland

OFFICIEEL: Belg heeft geen zin in het tweede van PSV en verhuist in Nederland

Sekou Sidibe zet zijn loopbaan verder bij FC Emmen. Onze negentienjarige landgenoot stond tot voor kort op de loonlijst van PSV.

Het is de vijfde aanwinst voor Emmen. Het contract van de vleugelaanvaller liep na het afgelopen seizoen af bij PSV en Sidibe maakt dus transfervrij de stap naar Emmen. Hij heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor nog een seizoen.

"Ik had de mogelijkheid om bij Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie te blijven, maar ik wil mezelf graag laten zien op het hoogste niveau", geeft Sidibe aan. "FC Emmen heeft de afgelopen seizoenen laten zien goed te kunnen voetballen, daar wil ik graag een deel van uitmaken. Komend seizoen wil ik op het hoogste niveau met deze mooie club presteren.

De Belgisch-Ivoriaanse Sidibe speelde in de jeugd van Beerschot, alvorens in 2011 aan te sluiten bij PSV. Daar speelde hij afgelopen seizoen op Keuken Kampioen Divisie-niveau met Jong PSV. In 24 wedstrijden wist hij het net zes keer te vinden. Sidibe heeft 28 jeugdinterlands voor België op zijn naam staan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie