'Lille richt zich na mislopen van Gent-goudhaantje David op andere targets'

'Lille richt zich na mislopen van Gent-goudhaantje David op andere targets'

24-07-2020 21:01
8

KAA Gent is niet van plan om Jonathan David zomaar te laten gaan. De aanvaller aast op een vertrek en wil richting Lille OSC verhuizen. Die onderhandelingen met Gent zijn echter stopgezet. De Franse club heeft nu ook ht vizier gericht op andere targets.

Lille zoekt naar een vervanger voor de vertrekkende Victor Osimhen en dacht aanvankelijk aan David. Het was naar verluidt bereid om zo'n 25 miljoen inclusief bonussen te betalen voor David. Gent vraagt echter een som van dertig tot 35 miljoen euro, waarop men bij Lille besloot om zich te richten op andere spelers.

Volgens de Italiaanse journalist Fabrizio Romano is Burak Yilmaz, spits bij Besiktas, één van de vervangers. De 35-jarige Turk wordt gezien als de vervanger op korte termijn voor Osimhen en kan een contract tot medio 2022 ondertekenen bij de Franse club.

Hij is ook niet de enige die op het lijstje staat, want ook Salzburg-sterkhouder Patson Daka werd al gelinkt aan Lille. De Franse club bood naar verluidt al dertig miljoen euro voor de spits, maar zag dat afgewezen worden door RB Salzburg.