PSG wil transferklapper maken: 'Engeland realiseert zich niet hoe goed hij is'

PSG wil transferklapper maken: 'Engeland realiseert zich niet hoe goed hij is'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 00:07wo 15-07-2020 om 00:07

Paris Saint-Germain doet er alles aan om Marcus Rashford naar Parijs te halen. De Manchester United-aanvaller staat bovenaan het lijstje van PSG-trainer Thomas Tuchel.

Tuchel is zeer gecharmeerd van de United-aanvaller en denkt dat 'Engeland zich niet realiseert hoe goed Rashford eigenlijk is', zo weet The Independent. United is echter niet van plan om Rashford voor een zacht prijsje te laten gaan: de Engelsman staat nog tot medio 2023 onder contract op Old Trafford.

Zelfs nu de transfermarkt vanwege het coronavirus maar moeilijk op gang komt, is United niet van plan om Rashford voor een bedrag onder de honderd miljoen euro te laten vertrekken. Dit ziet Tuchel echter niet als een probleem: de PSG-trainer is van plan om met een zak geld naar Engeland af te reizen om een deal te bespreken.

De Duitse trainer ziet in Rashford een speler die uitstekend aansluit op de kwaliteiten van sterren als Neymar en Kylian Mbappé. De United-aanvaller wordt door Tuchel daarnaast gezien als de perfecte vervanger van Mbappé, mocht het Real Madrid lukken hem over te halen om naar Spanje te vertrekken.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws