'Transfer Osimhen naar Napoli bijna rond, zaakwaarnemer dreigt met rechtszaak'

'Transfer Osimhen naar Napoli bijna rond, zaakwaarnemer dreigt met rechtszaak'

Gepubliceerd: dinsdag 14 juli 2020 om 23:56di 14-07-2020 om 23:56

Goed nieuws voor Sven Botman: de Ajax-verdediger heeft een akkoord bereikt met OSC Lille, maar de Franse club moet eerst spelers verkopen voordat de transfer doorgang kan vinden. Inmiddels is Victor Osimhen zo goed als rond met Napoli.

Napoli en Lille praten al langere tijd over de transfer van Osimhen, maar om onduidelijke redenen kwam het tot op heden nog niet tot een overgang van de aanvaller. Het probleem blijkt al die tijd bij de zaakwaarnemer van de Nigeriaan te hebben gelegen, zo weet Football Italia. De zaakwaarnemer van Osimhen probeerde extra bonussen voor zichzelf uit het vuur te slepen.

Dit tot ongenoegen van Osimhen, die koste wat kost de overstap naar Napels wil maken. Hij heeft dan ook afscheid genomen van zijn zaakwaarnemer, hetgeen de deal met Napoli in een stroomversnelling heeft gebracht. De oude belangenbehartiger van de aanvaller dreigt met een rechtszaak.

Naar verluidt wordt Osimhen donderdag medisch gekeurd in Italië. Met de transfer is een bedrag van vijftig miljoen euro gemoeid. Ook vertrekt Napoli-back Adam Ounas naar Lille.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws