Fitte Vukovic ziet wederoptreden weer eventjes uitgesteld, ook Dessers wacht

Fitte Vukovic ziet wederoptreden weer eventjes uitgesteld, ook Dessers wacht

Gepubliceerd: donderdag 9 juli 2020 om 14:38do 09-07-2020 om 14:38

Laatste update: donderdag 9 juli 2020 om 14:52do 09-07-2020 om 14:52

KRC Genk zou het deze donderdag opnemen tegen het lokale Eendracht Termien, terwijl komend weekend KAA Gent de eerste stevige oefentest moest voorschotelen. 'Zou', want door een positieve coronatest van Paul Onuachu hebben de Limburgers de stekker uit die plannen getrokken. Dat is extra balen voor Danny Vukovic en, in mindere mate, Cyriel Dessers.

Het is nu al bijna een jaar geleden dat Vukovic nog eens een wedstrijd in doel stond voor Genk. Op 26 juli van vorig jaar kreeg de Australiër af te rekenen met een hardnekkige blessure aan zijn achillespees. Normaal gezien zou hij tegen Termien zijn wederoptreden gevierd hebben, meldt Het Belang van Limburg, maar door de zorgen rond Onuachu gaat dat feestje dus niet door.

Ook Dessers ziet daardoor een leuk moment uitgesteld. De aanwinst van Genk hoopte zijn debuut te maken tegen Termien, maar zal dus nog wat langer geduld aan de dag moeten leggen. Dessers moet één van de topaankopen van de landskampioen van 2019 worden. De goalgetter kroonde zich tot gedeeld topschutter in de Eredivisie bij het bescheiden Heracles Almelo.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie wordt eerste doelman bij Genk dit seizoen?

(168 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws