Anderlecht blijft op handtekeningenjacht: 'Contract tot 2022 openbreken'

Anderlecht blijft op handtekeningenjacht: 'Contract tot 2022 openbreken'

18-06-2020 10:20
7

RSC Anderlecht is druk bezig met te investeren in de toekomst. Het rekent op haar eigen jeugd. Ook Antoine Colassin kan daar van profiteren.

Volgens La Dernière Heure is Colassin de volgende speler waarmee het bestuur van Anderlecht tot een akkoord wil komen. De negentienjarige aanvaller heeft bij paars-wit nog een doorlopend contract tot medio 2022, maar door hem een verbeterde verbintenis te geven, wil Anderlecht hem het nodige vertrouwen schenken.

Bij Anderlecht verlengden de afgelopen weken al enkele talenten hun contract. Killian Sardella blijft bijvoorbeeld tot 2025 trouw aan paars-wit. En woensdag kwam nog naar buiten dat Marco Kana een nieuw contract tekende in het Lotto Park. Alles kadert in het Plan 2020 – 2025 om Anderlecht weer aan de top van het Belgische voetbal te krijgen.

Colassin debuteerde het afgelopen seizoen in de Jupiler Pro League. In zijn eerste match op het hoogste niveau uitgerekend tegen Club Brugge scoorde hij meteen. Uiteindelijk zou hij in vier duels drie keer scoren.