Antwerp reageert op afwezigheid van Lamkel Zé: 'Niemand staat boven de club'

Antwerp reageert op afwezigheid van Lamkel Zé: 'Niemand staat boven de club'

16-06-2020 16:55
30

Didier Lamkel Zé heeft het weer te bont gemaakt bij Royal Antwerp FC. Op de Bosuil zijn ze stilaan zijn fratsen beu. De club heeft nu officieel gereageerd op de afwezigheid van Lamkel Zé tijdens de eerste trainingsdagen van het nieuwe seizoen. 

Wegens haarpigmentatie kan Lamkel Zé nog niet trainen bij Antwerp. Daarnaast liet hij zich in de media uit over een transfer. De middenvelder flirtte ook openlijk met RSC Anderlecht. 'De club heeft nota genomen van de uitlatingen in de pers door zijn speler Didier Lamkel Zé en bevestigt ook dat de speler gisteren en vandaag niet is opgedaagd op training. Dit zonder geldige reden', klinkt het bij Antwerp.

De kans dat Lamkel Zé zonder sanctie gaat wegkomen, lijkt klein. 'Zoals steeds wordt ook dit intern verder bekeken en aangepakt maar we willen duidelijk melden dat niemand boven de club staat en ieder contract dient gerespecteerd te worden.'

'Iedereen met een Rood-Wit hart verdient het dat er met volle focus gewerkt wordt naar volgend seizoen en de toekomst toe. We kijken er ongelooflijk naar uit om na deze speciale periode zo snel mogelijk opnieuw voor een volle Bosuil te kunnen aantreden. Deze mededeling geldt als enige communicatie omtrent dit dossier', besluit Antwerp in haar berichtgeving.