Lozano op cover van Corriere dello Sport: 'door Gattuso van de training gestuurd'

Lozano op cover van Corriere dello Sport: 'door Gattuso van de training gestuurd'

Gepubliceerd: dinsdag 16 juni 2020 om 09:00di 16-06-2020 om 09:00

Hirving Lozano heeft dinsdag de voorpagina van Corriere dello Sport gehaald, maar is niet bepaald positief in het nieuws gekomen. Volgens de Italiaanse sportkrant is Chucky door trainer Gennaro Gattuso van de training gestuurd.

Volgens de berichtgeving was Gattuso niet te spreken over de gebrekkige inzet van Lozano tijdens de training: de 24-jarige aanvaller mocht hierdoor de groepstraining niet afmaken. Dat hij woensdag zal spelen tijdens de bekerfinale tegen Juventus, lijkt uitgesloten. Zaterdag zat de ex-PSV'er al negentig minuten op de bank tijdens de halve finale tegen Internazionale, terwijl Napoli vijf wissels mocht toepassen.

Lozano heeft het sowieso niet makkelijk in Zuid-Italië, waar Gattuso in december het stokje overnam van Carlo Ancelotti. De 39-voudig international van Mexico begon nog spectaculair met een doelpunt tegen Juventus, maar is na de trainerswissel slechts mondjesmaat ingezet. De technische beleidsbepalers in Stadio San Paolo speculeerden al over een voortijdig einde aan de samenwerking.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws