Bayern heeft al plannen met fans: 'Een fractie, meer zit er nog niet in'

Bayern heeft al plannen met fans: 'Een fractie, meer zit er nog niet in'

Gepubliceerd: zondag 31 mei 2020 om 22:17zo 31-05-2020 om 22:17

Bayern München is al bezig met plannen voor het toelaten van supporters, heeft directeur Oliver Kahn laten weten. Der Rekordmeister speelt dit seizoen nog twee competitieduels in eigen huis en zit ook nog in de Champions League en de DFB Pokal.

Zaterdag werd er achter gesloten deuren tegen Fortuna Düsseldorf gespeeld. Kahn hoopt dat de Allianz Arena binnenkort weer gevuld kan worden. "Natuurlijk hebben we al gekeken naar de mogelijkheden om volgens de huidige hygiëneregels weer toeschouwers toe te laten", laat de oud-doelman weten bij Sky Germany.

Bayern kan ruim 75 duizend bezoekers huisvesten, maar dat zal er voorlopig niet in zitten, beaamt Kahn. "Het zou een fractie van dat aantal zijn, tienduizend à elfduizend. Mijn hart bloedt, maar meer dan dat zit er op dit moment niet in."

Kahn werd ook gevraagd naar de transferplannen van Bayern, maar was daar een stuk minder uitgesproken over. "Voorlopig zijn er hele andere dingen die onze prioriteit hebben. Ik vraag me zelfs af of de markt überhaupt nog aan gaat trekken, daar heb ik een hard hoofd in." Bayern wordt al lange tijd aan Leroy Sané (Manchester City) en Kai Havertz (Bayer Leverkusen) gelinkt, maar Kahn houdt zich op de vlakte. "Havertz is natuurlijk een toptalent, een geweldige speler. Maar dat wil niet zeggen dat Bayern interesse heeft in alle goede voetballers."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws