'Club Brugge-revelatie De Ketelaere in het vizier van Atalanta en Inter'

'Club Brugge-revelatie De Ketelaere in het vizier van Atalanta en Inter'

Gepubliceerd: maandag 25 mei 2020 om 09:15ma 25-05-2020 om 09:15

Club Brugge behaalde dit seizoen de zestiende landstitel in de clubgeschiedenis. De ontdekking bij Blauw-Zwart was Charles De Ketelaere (19). Dat werd ook gezien door Atalanta Bergamo.

Volgens Mondo Primavera heeft de Italiaanse subtopper al verschillende keren een scout naar het Jan Breydelstadion gestuurd. Atalanta is naar verluidt dan ook gecharmeerd door de prestaties van De Ketelaere, die vorige zomer pas de definitieve overstap maakte naar de A-kern van Club Brugge. Ook Internazionale kwam al een kijkje nemen.

Nieuw contract
In zijn debuutjaar kwam De Ketelaere in alle competities samen toch al 25 wedstrijden in actie voor de Bruggelingen. Daarin zorgde de aanvallende middenvelder voor twee doelpunten en drie assists. Club Brugge beloonde de jongeling dan ook al snel met een nieuw contract tot medio 2023.

De kans dat De Ketelaere deze zomer al vertrekt bij Club lijkt bijzonder klein. Zijn marktwaarde steeg het laatste halfjaar van 1,50 tot 7,60 miljoen euro. Toch toont de interesse van Atalanta en Inter dat De Ketelaere al in het oog sprong van buitenlandse clubs.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Denk je dat De Ketelaere vertrekt bij een goed bod?

(239 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws