Chiellini kraakt ook besluit van Juve-maatje: 'Real had ik begrepen, maar dit?'

Chiellini kraakt ook besluit van Juve-maatje: 'Real had ik begrepen, maar dit?'

Gepubliceerd: zondag 24 mei 2020 om 11:22zo 24-05-2020 om 11:22

Giorgio Chiellini neemt in zijn biografie van meerdere oud-ploeggenoten de maat en ook Leonardo Bonucci ontkomt niet aan kritiek. Chiellini begreep niets van de transfer naar AC Milan van zijn defensieve maatje bij Juventus.

Bonucci maakte in het seizoen 2017/2018 een uitstapje naar San Siro. 'Het was absoluut de verkeerde beslissing van hem om naar Milan te gaan, want hij had geen vrede met zichzelf', steekt Chiellini van wal in Io, Giorgio, geciteerd door Football Italia. 'Hij kon daardoor niet met een vrij hoofd spelen en was ontdaan door duizend redenen.'

Chiellini denkt dat hij de transfer van zijn Juve-kompaan had kunnen voorkomen. 'Ik voelde mij slecht, want het gebeurde allemaal in de weken dat we elkaar niet zagen. Als het op een ander moment was gebeurd, weet ik zeker dat ik hem had kunnen overhalen om te blijven, net als Antonio Conte in 2014', doelt de robuuste mandekker op het vertrek van de trainer uit Turijn.

'Ze vertrekken altijd als ik er niet ben', meent Chiellini. 'Ik sprak met Bonucci, nadat alles al rond was. Er zat totaal geen logica in de overstap. Ik had het begrepen als hij naar Real Madrid was gegaan, maar naar dat Milan? Gelukkig zorgde het lot ervoor dat alles snel weer normaal was.' Bonucci keerde al na één jaar terug bij De Oude Dame.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws