Vader van Witsel vreest voor zijn zoon: Het is absoluut zorgwekkend

Vader van Witsel vreest voor zijn zoon: "Het is absoluut zorgwekkend"

14-05-2020 20:42 Laatste update: 20:44
10

De Bundesliga begint er dit weekend weer aan, wat ook betekent dat heel wat Rode Duivels in actie komen. Voor de geblesseerde Axel Witsel komt de partij tegen Schalke 04 nog te vroeg. Vader Thierry Witsel maakt zich echter zorgen voor de terugkeer van zijn zoon.

Bij VTM Nieuws reageert Thierry Witsel bijzonder ongerust over het feit dat Axel Witsel moet spelen tijdens de coronacrisis. "Als vader is het absoluut zorgwekkend. Er is beslist om de competitie af te werken, dus elke keer als Axel ons vertelt dat hij getest is, zorgt dat vanbinnen voor angst of hij al dan niet besmet is met het coronavirus", klinkt het.

Hij vreest dan ook dat zijn zoon het virus binnenkort zal krijgen. “Je kan niet voetballen zonder contact, dus is er automatisch meer risico", geeft Thierry Witsel nog aan. "Zijn ploegmaats kunnen besmet zijn met het virus. De ongerustheid blijft er, het enige voordeel is dat hij dit weekend niet in contact komt met andere spelers uit andere ploegen die meer of minder geïmpacteerd zijn", klinkt het.