'Preud'homme kan stoppen als trainer en andere rol opnemen bij Standard'

'Preud'homme kan stoppen als trainer en andere rol opnemen bij Standard'

13-05-2020 19:16
16

Standard heeft een seizoen met ups en downs achter de rug en zal volgend seizoen ook niet kunnen rekenen op dure nieuwe aanwinsten. Door financiële problemen moet het mogelijk ook afscheid nemen van enkele belangrijke pionnen. Ook Michel Preud'homme kiest mogelijk voor een andere rol.

Bij La Dernière Heure klinkt het dat Preud'homme na het seizoen een evaluatie van zichzelf en zijn werk bij Standard zal maken. De Waalse bron geeft aan dat het niet ondenkbaar is dat Preud'homme het ook voor bekeken houdt als trainer.

Preud'homme zou zich dan meer gaan richten op zijn rol als technisch directeur en vice-voorzitter van de club. LDH geeft echter aan dat het er nog niet meteen naar uitziet dat Preud'homme die keuze ook zal maken, al is er nog geen duidelijkheid over zijn rol volgend seizoen.

Preud'homme keerde in 2018 terug als trainer van Standard. Een groot succes werd die terugkeer echter nog niet. In zijn eerste seizoen werd hij derde met de Rouches. Dit seizoen staat Standard op de vijfde plek in de stand.