UPDATE: Vormer deelt goed nieuws over zoontje

UPDATE: Vormer deelt goed nieuws over zoontje

Gepubliceerd: zaterdag 9 mei 2020 om 14:14za 09-05-2020 om 14:14

Laatste update: zaterdag 9 mei 2020 om 18:45za 09-05-2020 om 18:45

Ruud Vormer staat op het punt om kampioen te worden met Club Brugge. Maar dat is momenteel bijzaak voor de Nederlander. Zijn zoontje William ligt namelijk in het ziekenhuis.

De vrouw van Vormer, Roos America, is spoedarts in Gent. In Het Laatste Nieuws houdt zij tijdens de coronacrisis een column bij. Daar vertelt ze over de toestand van William. 'Ons kleinste vriendje is opgenomen in het ziekenhuis. Hij heeft een kleine longontsteking en mogelijk functioneert zijn immuunsysteem niet goed', schrijft ze.

'We zijn ermee naar Gent gekomen, naar mijn vertrouwde collega's. Dokter Leus en dokter De Wilde - twee fantastische pediaters - doen er alles aan om erachter te komen waarom het nog altijd vrolijke ventje voor de zoveelste keer in het ziekenhuis is beland', stelt America nog.

William is het jongste kind van de familie Vormer. De middenvelder van Club Brugge en de spoedarts hebben met Valente en Julie nog twee kinderen.

UPDATE: Op Instagram had Vormer ook goed nieuws te delen. Zo heeft het ziekenhuisbezoek van zijn jongste telg niet al te lang geduurd. Kleine Vormer is inmiddels al terug thuis.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws