Vanhamel over interesse Anderlecht: Ik heb nooit een voorstel ontvangen

Vanhamel over interesse Anderlecht: "Ik heb nooit een voorstel ontvangen"

26-04-2020 17:28
5

De voorbije weken doken er verrassende geruchten op dat RSC Anderlecht interesse had in Mike Vanhamel, het sluitstuk van Beerschot. De Brusselaars zouden zelfs een bod van een half miljoen euro hebben uitgebracht, al nuanceert de doelman dat hele verhaal.

"Ik was met Beerschot al enkele maanden aan het onderhandelen over een nieuw contract. De interesse van Anderlecht heeft niets in stroomversnelling gebracht. Alle punten en komma's werden eerder al gezet en we hebben de deal gewoon afgerond", vertelde Vanhamel in de podcast Tene Pod Bene.

De 30-jarige Vanhamel tekende bij op het Kiel tot medio 2024. "De interesse van Anderlecht is nooit echt concreet geworden richting mij toe, ook al werd er veel geschreven in de pers. Ik heb nooit de keuze moeten maken tussen Beerschot en Anderlecht."

"Ik had eerder al aangegeven dat ik hoop lang bij Beerschot te blijven. Ik heb nooit een voorstel ontvangen van Anderlecht, maar ze moesten ook eerst met Beerschot praten. Ik hoorde wel van mijn makelaar dat er concrete interesse was, maar ik heb mij daar verder van afgehouden", besloot Vanhamel.