Mister Michel ontgoocheld: Anderlecht heeft niet veel vrienden meer

Mister Michel ontgoocheld: "Anderlecht heeft niet veel vrienden meer"

25-04-2020 14:00 Laatste update: 14:16
62

Michel Verschueren vierde vorige maand zijn 89ste verjaardag. De voormalige manager volgt Anderlecht, waar zijn zoon Michael CFO is, uiteraard nog op de voet. Hij merkt dat de rest van de Belgische clubs zich steeds meer tegen Anderlecht keren.

Heel wat concurrenten hadden leedvermaak door het rampseizoen van Anderlecht. "Anderlecht heeft niet veel vrienden meer", aldus Mister Michel bij La Dernière Heure. "Nog minder dan vroeger. Er zijn er die er plezier in scheppen om ons nog een extra duwtje te geven, om ons in de afgrond te duwen."

Het huidige seizoen dreigt stopgezet te worden. Verschueren vindt dat spijtig. "Ik had een voorgevoel dat we nog Play-Off 1 gingen spelen. Ik zag KRC Genk en KV Mechelen gelijkspelen, terwijl we zelf zouden winnen tegen STVV. We zullen misschien nooit weten of ik gelijk had."

Verschueren hoopt nog op wedstrijden zonder publiek. "Dat is toch beter dan niets. Als ze voor de gezondheid van de fans zonder publiek moeten spelen, dan kijk ik wel op televisie. Ik mis het voetbal enorm. ik denk niet dat het nog twee maanden zal duren eer de matchen worden hervat."