OFFICIEEL: Anderlecht ziet toptalent naar KRC Genk vertrekken

OFFICIEEL: Anderlecht ziet toptalent naar KRC Genk vertrekken

23-04-2020 07:43 Laatste update: 11:45
104

Er is een opvallende transfer in de maak. Het Laatste Nieuws meldt dat toptalent Mika Godts op weg is naar KRC Genk. De 14-jarige aanvallende middenvelder stond ook in de belangstelling van verschillende Europese topclubs.

Ajax, PSV, Manchester City en Arsenal stonden naar verluidt ook in de rij om de Belgische jeugdinternational over te nemen. In juni kan hij een profcontract tekenen. KRC Genk zou er echter in geslaagd zijn om Godts weg te plukken bij paars-wit.

Een straffe overgang, want het gebeurt niet vaak dat een talent van Anderlecht de overstap maakt naar een andere Belgische club. De meeste jeugdspelers hopen door te breken bij Anderlecht vooraleer de stap naar het buitenland te maken.

Update: Via Instagram heeft Godts de transfer bevestigd. 'Officieel! Ik ben blij dat ik kan aankondigen dat ik voor KRC Genk ga spelen! Ik wil de spelers en staf van Anderlecht enorm bedanken voor de afgelopen negen jaar, waarin ik me heb ontwikkeld tot de speler die ik nu ben. Ik ben klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan', schrijft de jongeling.