Ook tv-wereld pikt in op einde van Lokeren: extra Extra Time, Kleedkamer vervangen

Ook tv-wereld pikt in op einde van Lokeren: extra Extra Time, Kleedkamer vervangen

20-04-2020 14:41
3

De teloorgang van Sporting Lokeren is het gespreksonderwerp van deze week binnen de Belgische voetbalwereld. Die gedachte is men ook in televisieland toegedaan. Canvas gaat maandag tot twee maal toe dieper in op de Wase traditieclub.

Allereerst kondigt de zender aan dat deze namiddag (16u) een extra uitzending van Extra Time op het programma staat. Eerder experimenteerde de talkshow al eens met een uitzending waarbij presentator Frank Raes en zijn verschillende gasten van thuis uit discussies voerden via videocall. Dat leverde een bevredigend resultaat op. Nu herhaalt Extra Time die formule dus, met als centrale thema het einde van Lokeren.

Later op de avond blikt Canvas al eens terug op het roemrijke verleden van de club. In een heruitzending van 'De Kleedkamer' nodigt Ruben Van Gucht vier coryfeeën van Lokeren uit aan tafel om te praten over de gouden tijden van de club, in de jaren '80. Normaal gezien zou het vanavond in 'De Kleedkamer' over de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta gaan, maar Canvas verkiest dus de aflevering over Lokeren van onder het stof te halen.