Bayern 'kaapt' talent en krijgt wind van voren: 'Onverklaarbaar in deze tijden'

Bayern 'kaapt' talent en krijgt wind van voren: 'Onverklaarbaar in deze tijden'

16-04-2020 21:28
3

Hoffenheim-directeur Alexander Rosen heeft uitgehaald naar Bayern München. Der Rekordmeister verzekerde zich deze week van het zeventienjarige talent Armindo Sieb, die transfervrij over zal stappen naar Bayern.

Hoffenheim zag in Sieb een speler met potentie voor het eerste elftal en baalt dan ook stevig van de op handen zijnde transfer. Voor directeur Rosen is het echter vooral de handelswijze van de speler en van Bayern die pijn doet. "Dat hij zonder onze toestemming naar München gaat voor een medische keuring, vinden wij irritierend", stelt de collega van Alfred Schreuder in gesprek met Sport1. "Zeker gezien de huidige coronacrisis – met al zijn beperkingen – is dit onverklaarbaar."

Volgens het Duitse medium kreeg Rosen pas lucht van de deal toen Sieb en zijn zaakwaarnemer al onderweg naar München waren. De Hoffenheim-directeur had nog contact met Bayern-collega Hasan Salihamidzic, maar zijn verzoek om het duo terug te sturen werd niet gehonoreerd door Bayern. Rosen wilde overigens niet ingaan op deze berichtgeving.