'Barça geeft gas voor gewenste spits en biedt 35 miljoen euro in vijf seizoenen'

'Barça geeft gas voor gewenste spits en biedt 35 miljoen euro in vijf seizoenen'

Gepubliceerd: vrijdag 3 april 2020 om 09:29vr 03-04-2020 om 09:29

De strijd om de handtekening van Lautaro Martínez is in volle gang. FC Barcelona heeft de 22-jarige spits uit Argentinië een aanbieding gedaan, dat voorlopig niet kan worden gematcht door zijn huidige club Internazionale.

Diario SPORT pakt vrijdagochtend uit met het nieuws dat Barcelona 'honderd procent' voor Martínez gaat. Inmiddels lijkt het spel op de wagen: Barça heeft de Argentijn een lucratief voorstel gedaan en zou 'erg optimistisch' zijn over de kansen op een deal.

In Camp Nou ligt een vijfjarig klaar voor Martínez, zo klinkt het. Als hij tekent, gaat Martínez zeven miljoen euro per seizoen verdienen en in de hoogste categorie met salarissen belanden. Het is meer dan het dubbele van het bedrag dat hij op dit moment krijgt van Inter. In de tussentijd zit ook de Italiaanse grootmacht niet stil. Inter biedt een contractverlenging tegen een salaris van vier miljoen euro netto.

Barcelona heeft naar verluidt ruim 100 miljoen euro over voor Martínez. Om de kosten te drukken, wordt onder meer Arturo Vidal genoemd als ruilmiddel. Naast de Argentijnse spits wordt ook Neymar (Paris Saint-Germain) nadrukkelijk in verband gebracht met Barça.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws