OFFICIEEL: Na Dupré verlaat ook andere jeugdcoach KAA Gent

OFFICIEEL: Na Dupré verlaat ook andere jeugdcoach KAA Gent

Gepubliceerd: vrijdag 27 maart 2020 om 16:01vr 27-03-2020 om 16:01

Bij KAA Gent zit men niet stil en is men ook al bezig aan de toekomst. Eerder raakte al bekend dat Frédéric Dupré de beloften van Gent ging verlaten. Hij is niet de enige jeugdcoach die vertrekt.

Zo kwam Jarich Van Doorsselaere, jeugdcoach van de U18, zelf met het bericht naar buiten dat hij de Buffalo's zal verlaten. 'Na acht seizoenen trouwe dienst stopt op het einde van het seizoen de samenwerking met KAA Gent', klonk het op LinkedIn.

'Gedurende die acht jaar heb veel goede spelers mogen trainen, met veel toffe collega's kunnen samenwerken en ben ik op veel plaatsen geweest en heb ik heel wat bijgeleerd. Door de onzekere corona-tijden wil ik het einde van het seizoen niet afwachten om alle medewerkers van de club te bedanken voor de samenwerking! Ik ga steeds met heel veel plezier terugdenken aan mijn tijd bij den Agee', besluit hij.

KAA Gent investeerde de voorbije jaren flink wat in de eigen jeugd, maar kon daar nog maar weinig uit puren. Het greep eerder deze week al in door Manu Ferrera opnieuw aan te stellen als beloftencoach.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws