'Vertonghen behoort tot drie transfertargets van Inter, maar staat niet bovenaan'

'Vertonghen behoort tot drie transfertargets van Inter, maar staat niet bovenaan'

14-03-2020 11:06
1

De kans lijkt erg groot dat er in juni een einde komt aan het dienstverband van Jan Vertonghen bij Tottenham Hotspur. De Rode Duivel loopt uit zijn contract in Londen en een verlengd verblijft zit er zo te zien niet meer in. Internazionale zou een uitweg kunnen bieden, al blijft dat afwachten.

De interesse van Inter is al langer bekend, maar voorlopig kwam er nog geen schot in de zaak. Dat komt omdat de Nerazzurri in de eerste plaats aan andere namen denken, laat Football-Italia weten. Zo prijkt Marash Kumbulla helemaal bovenaan het verlanglijstje van Inter. De mandekker van Hellas Verona zou zo'n 25 miljoen euro moeten kosten.

Een flinke smak geld, en net daar heeft Vertonghen een streepje voorsprong op zijn concurrent. Aangezien zijn contract afloopt, valt de recordinternational van de Rode Duivels namelijk gratis op te halen deze zomer. Dat zou een belangrijk argument kunnen betekenen voor Inter. Overigens is ook Armando Izzo (Torino) een kandidaat om de Milanese achterhoede te versterken.

Of het nu Inter wordt of niet, een verdere toekomst bij Tottenham lijkt uitgesloten voor Vertonghen. Dat maakte hij vrijdag nogmaals duidelijk aan de hand van een cryptische tweet.