Club Brugge heeft creatieve oplossing voor voetbalbreak: 'Hét alternatief'

Club Brugge heeft creatieve oplossing voor voetbalbreak: 'Hét alternatief'

13-03-2020 19:46
6

Minstens tot en met 3 april zal er in België geen voetbal te zien zijn. Ook in de Jupiler Pro League, dat in eerste instantie van plan was dit weekend nog achter gesloten deuren te spelen, wordt niet gevoetbald. Club Brugge heeft dan maar voor een creatieve oplossing gezorgd voor de fans.

Terwijl heel wat Belgische supporters reikhalzend uitkeken naar de nakende slotspeeldag, bekerfinale en Play-Offs, dreigt dat festijn nu helemaal in het water te vallen. Niet getreurd, moet Club gedacht hebben. Om de supporters een hart onder de riem te steken heeft Blauw-Zwart een compilatie van de beste momenten van de voorbije maanden opgemaakt.

Die valt te bewonderen via het digitale huis van Club. 'Wij zorgen voor hét alternatief: alle hoogtepunten van ons fantastisch seizoen tot nu, verzameld voor jou!', schrijft de huidige koploper van de Jupiler Pro League bij haar Twitter-bericht. Hoe de rest van de competitie afgehaspeld moet worden, is voorlopig niet duidelijk. Er gaan sommige stemmen op om Club uit te roepen tot kampioen, maar zover is het bijlange nog niet.