Waasland-Beveren wil iedereen het tegendeel bewijzen: Alles is mogelijk

Waasland-Beveren wil iedereen het tegendeel bewijzen: "Alles is mogelijk"

06-03-2020 19:01
2

Waasland-Beveren staat voor twee cruciale weken met het oog op een mogelijke degradatie. Waarnemers dichten de club nog maar weinig kans toe, de spelers geloven er echter nog volop in.

"We geloven er absoluut nog in", is Tuur Dierckx resoluut tegenover Sporza. "Als we winnen is alles nog mogelijk, ook al is het een moeilijke opdracht. Iedereen verwacht dat we zullen zakken, het is aan ons om hun ongelijk te bewijzen", vervolgt de aanvaller.

Dierckx haalt ook motivatie uit de recente uitslagen van grote concurrent Cercle Brugge. "We hebben bij andere ploegen gezien dat er plots gewonnen kan worden, waarom zou dat voor ons dan niet kunnen." Ook ploegmaat Jur Shcryvers beaamt. "We hebben nog twee wedstrijden om ons vel te redden", klinkt het hoopvol.

Schryvers moet wel toegeven dat er dan beter voetbal op de mat moet worden gelegd. "Ons voetbal is niet het meest hoogstaande dit seizoen, maar het is van moeten tegen Moeskroen. Het is aan ons om nu drie punten te pakken en over KV Oostende te springen."

Waasland-Beveren speelt zaterdagavond op het veld van Moeskroen, een week later ontvangt het KAA Gent op de slotspeeldag.