OFFICIEEL: Custovic en Berrier moeten de zaak redden bij KV Oostende

OFFICIEEL: Custovic en Berrier moeten de zaak redden bij KV Oostende

02-03-2020 16:14 Laatste update: 03-03-2020 19:56
25

KV Oostende heeft na nog geen drie maanden besloten om al afscheid te nemen van Dennis Van Wijk. Met nog twee wedstrijden te gaan moet KVO de degradatie proberen te ontlopen met een nieuwe trainer. De club zou al iemand in het vizier hebben.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Kurt Bataille een grote kanshebber is om de nieuwe trainer te worden van KV Oostende. Bataille is de vader van speler Jelle en momenteel ook beloftentrainer van KV Oostende. Hij was in 2007 ook even hoofdtrainer van de kustploeg nadat hij het roer overnam van... Dennis van Wijk.

De geschiedenis kan zich nu herhalen, waardoor Bataille voor een tweede keer trainer kan worden van KV Oostende. Deze keer krijgt hij wel zijn zoon Jelle onder zijn hoede, die titularis is bij KVO dit seizoen.

Al is Bataille niet de enige kanshebber bij KV Oostende. Zo wordt ook Franky Vanderelst, momenteel assistent-trainer, genoemd als de mogelijke nieuwe T1. KV Oostende zou het alvast binnenhuis zoeken.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is niet enkel Kurt Bataille in beeld om Dennis van Wijk op te volgen bij KV Oostende. De kustploeg zou ook aan Adnan Custovic denken. Er is enkel één probleem. Custovic is tegenwoordig assistent-bondscoach bij Bosnië. Francky Van der Elst neemt trouwens sowieso het roer niet over bij KV Oostende. Samen met Patrick Creemers wil hij aanblijven als assistent.

Update: Volgens journalist Tomas Taecke heeft KV Oostende een overeenkomst gevonden met Adnan Custovic als nieuwe hoofdtrainer. Nu moet hij nog weggekaapt worden bij de Bosnische voetbalbond.

Update: KV Oostende heeft het akkoord nu zelf bevestigd. Custovic schakelt ook Franck Berrier in als assistent.