OPSTELLING: Clement schudt elftal weer door elkaar, geen spits bij Genk

OPSTELLING: Clement schudt elftal weer door elkaar, geen spits bij Genk

01-03-2020 13:21 Laatste update: 13:27
13

In Limburg staan KRC Genk en Club Brugge zondag tegenover elkaar. Een zenuwslopende partij, waarbij vooral Genk de punten goed kan gebruiken. Deze spelers beginnen aan de partij.

Voor KRC Genk is Play-Off 1 nog steeds niet binnen. Het zag KV Mechelen inmiddels ook naar de zesde plek springen. Het heeft de drie punten dus nodig. Coach Hannes Wolf kiest in deze partij voor de volgende spelers.

Bij Genk krijgen we geen Paul Onuachu, de spits is niet fit genoeg bevonden voor de partij. Mats Daehli krijgt daardoor een basisplek. Dries Wouters staat door het uitvallen van Jere Uronen weer op links. Op rechts krijgen we Carlos Cuesta door de schorsing van Joakim Maehle.

Bij Club Brugge kan men wel wat vertrouwen opdoen na een pijnlijke nederlaag in Manchester. Het telt momenteel negen punten voorsprong op KAA Gent. Na de nederlaag tegen Man Utd heeft Philippe Clement zijn elftal weer flink door elkaar geschud.

Zo krijgt Eduard Sobol opnieuw een basisplek en valt Maxim De Cuyper uit de basis. Ook Eder Balanta is er opnieuw bij. Mats Rits krijgt een plaats op de plek van Ruud Vormer. Op rechts staat dan weer Krépin Diatta, die opnieuw fit is. Voorin moeten Percy Tau en Charles De Ketelaere voor de doelpunten zorgen.