Hairemans schiet wakker bij KV Mechelen: Ik had de domste nachtmerries

Hairemans schiet wakker bij KV Mechelen: "Ik had de domste nachtmerries"

28-02-2020 11:00
0

Geoffry Hairemans lijkt zijn draai te vinden bij KV Mechelen. De ex-speler van Antwerp kende daar nochtans een lastig begin. Hij heeft daar duidelijk onder geleden.

"Ik ben door een moeilijke periode gegaan omdat het helemaal anders is gelopen dan ik zelf had verwacht", aldus Hairemans bij Gazet Van Antwerpen. "Ik verliet Antwerp voor KV Mechelen om meer minuten te maken. Dat gebeurde niet meteen, waardoor de twijfels op den duur in het kopke kropen."

Mentaal was het bijzonder zwaar voor Hairemans. "Ik zal op de club niet tegen iemands schenen stampen of depressief rondlopen in de hoop dat ik een ander destabiliseer. Net omdat ik mijn eigen gevoel overdag negeerde, was ik er in mijn slaap heel fel mee bezig. Ik sliep niet vast en kreeg de domste nachtmerries. Door mijn slechte nachtrust stond ik ook vermoeid op het trainingsveld. Kortom, dan weet je: dit vormt een probleem."

Hairemans besefte dat hij de knop moest omdraaien. "Iedereen op het hoogste niveau kan sjotten. Maar er is ook de factor vertrouwen. Zonder vertrouwen wordt een pas van amper tien meter een moeilijk verhaal. Terwijl alles perfect lukt wanneer het tussen de oren goed zit. Door de opeenvolging van wedstrijden kwam ik in mijn ritme. Vervolgens had ik een bevlieging zoals die tegen Anderlecht nodig, waardoor ik - hopelijk - vertrokken ben.”

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie