Vader Mertens komt met update: “Kat heeft gestuurd dat het niet ernstig is”

Vader Mertens komt met update: “Kat heeft gestuurd dat het niet ernstig is”

Gepubliceerd: woensdag 26 februari 2020 om 09:19wo 26-02-2020 om 09:19

Laatste update: woensdag 26 februari 2020 om 13:26wo 26-02-2020 om 13:26

Dries Mertens beleefde een dinsdagavond met dubbele gevoelens. Tegen FC Barcelona (1-1) kroonde onze landgenoot zich tot mede-topschutter aller tijden van SSC Napoli na een heerlijke plaatsbal, maar later in het Champions-League-duel viel hij uit. Napoli geeft nu een update over de situatie van Mertens.

Op de eigen website lichten de Napolitanen de blessure toe. Het zou gaan om een kneuzing aan de rechterenkel. Die liep Mertens op na een stevig contact met Sergio Busquets, die daarvoor bestraft werd met geel. Door dat gele karton mist Busquets overigens de terugwedstrijd in Barcelona.

Even werd gevreesd dat ook Mertens die partij door de neus geboord zou zien, maar dat blijkt een ongegronde angst te zijn. De Rode Duivel staat een tiental dagen aan de kant. Daardoor mist hij het Serie-A-duel met Torino, maar in principe moet Mertens de terugwedstrijd tegen Barça halen, weet Sky Sports Italia.

Napoli zal Mertens kunnen gebruiken om Barcelona uit te schakelen. Zijn doelpunt van dinsdagavond was zijn 121e in een officiële wedstrijd voor de Napolitanen. Daarmee klom de pocketaanvaller op dezelfde hoogte van Marek Hamsik. Nog eentje maken en Mertens is alleen recordhouder. Gebeurt dat in Barcelona?

Update: Vader Herman Mertens is uiteraard zeer trots op zijn zoon Dries na zijn prestatie tegen FC Barcelona. Tegenover Het Laatste Nieuws geeft papa Mertens ook een update over zijn blessure. “De blessure was toch een kleine domper op de feestvreugde, maar Kat heeft gisteren nog een bericht gestuurd dat het niet al te ernstig zou zijn”, klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws