Matchwinnaar Wouters glundert na zege van Genk: Ik deed dat met plezier

Matchwinnaar Wouters glundert na zege van Genk: "Ik deed dat met plezier"

Gepubliceerd: zaterdag 22 februari 2020 om 12:46za 22-02-2020 om 12:46

Laatste update: zaterdag 22 februari 2020 om 12:48za 22-02-2020 om 12:48

KRC Genk heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd om Play-Off 1. Op het veld van KV Kortrijk won de landskampioen met het kleinste verschil (0-1). Het winnende doelpunt werd gescoord door jeugdproduct Dries Wouters.

Wouters, die al enkele seizoenen in de A-kern van Genk vertoeft, kwam nog maar weinig aan spelen toe. Tegen Kortrijk mocht de defensieve middenvelder echter depanneren als linksachter. Wouters stelde niet teleur en zorgde zelfs voor de winning goal. "Ik moest door het uitvallen van Uronen de ploeg depanneren op links, maar deed dat met plezier", vertelt hij bij Sporza.

Ondanks zijn geringe speelminuten klaagt Wouters niet. Wanneer de linkspoot in actie komt voor Genk, geeft hij telkens het beste van zichzelf. "Voor mij is de positie ook niet helemaal nieuw, want in de jeugd speelde ik er ook al af en toe. Het pakt goed uit dat ik uitgerekend vanuit die positie een doelpunt maak", glunderde Wouters na afloop.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Genk haalt Play-Off 1

(736 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws