Wolf spreekt klare taal bij KRC Genk: Steken daar best geen energie in

Wolf spreekt klare taal bij KRC Genk: "Steken daar best geen energie in"

10-02-2020 11:33
1

KRC Genk speelde afgelopen weekend niet. De wedstrijd tegen Antwerp werd afgelast. Hannes Wolf laste dat maar een onderlinge oefenpartij in en was daar bijzonder tevreden over.

"Ik zag veel intensiteit", vertelt hij bij Het Belang Van Limburg. "Dit bewijst dat we klaar waren voor de zware uitmatch in Antwerpen. Maar goed, alle begrip voor de afgelasting."

KRC Genk zag concurrenten Zulte Waregem en KV Mechelen verliezen en kan dus een kloofje slaan. "Ach, met de andere clubs ben ik niet bezig. Ik stel wel vast dat Charleroi met ruime cijfers won van Zulte Waregem. Dat zegt iets over ons vormpeil. Wij klopten de Zebra's. Maar goed, we moeten deze goeie flow meenemen naar donderdag. We moeten niet rekenen op anderen. We moeten zelf nog x aantal punten halen om Play-Off 1 te bereiken."

KRC Genk heeft op deze manier wel heel weinig recuperatietijd voor de zondagmatch tegen Standard. "Het is wat het is. We kunnen er toch niks aan veranderen en steken er dus best geen energie in. Wij hebben voldoende inhoud om twee topmatchen op drie dagen af te werken. Ik heb er alle vertrouwen in."