Charleroi neemt optie op Play-Off 1, nieuwe kater voor Zulte Waregem

08-02-2020 19:52
7

Zulte Waregem heeft zaterdag haar bekerkater niet kunnen doorspoelen. Tegen Charleroi verloor het met 4-0. Door de zege doen de Zebra's een geweldige zaak met het oog op een Play-Off 1-ticket.

Na de bekeruitschakeling tegen Club Brugge hoopte Zulte Waregem de rug te rechten in het Zwarte Land, maar dat lukte niet. Ook Jelle Vossen – die nu wel mocht spelen – kon daar niets aan veranderen. Een andere ex-aanvaller van Club Brugge eiste immers de hoofdrol op. Rezaei maakte immers een hattrick.

Rezaei opende in de blessuretijd van de eerste helft de 0-1. Een verdiende voorsprong voor Charleroi. Na de rust bleef Charleroi de wet dicteren en Rezaei
Kon zijn tweede en derde van de middag maken. Het orgelpunt kwam in de blessuretijd op naam van Nicholson.

Door de nederlaag blijft Zulte Waregem met 34 punten steken op de 7e plaats. Charleroi staat nu 4e met 44 punten en kan deelname aan Play-Off 1 al ruiken.