Superfan Waes: Antwerp kan Club Brugge sowieso nog bedreigen

Superfan Waes: "Antwerp kan Club Brugge sowieso nog bedreigen"

02-02-2020 10:00 Laatste update: 10:12
29

Met Club Brugge - Antwerp staat er zondagmiddag een echte kraker op het programma. Televisiemaker Tom Waes is al jaren fan van Antwerp en verwacht veel van de partij.

"Ik ga al 30 of 40 jaar naar het stadion en dat is nooit anders geweest. Als Club Brugge op bezoek komt, is er nog meer sfeer dan gewoonlijk. Een match tegen Brugge gaat dieper voor de fans. Toen we eindelijk weer naar de hoogste afdeling promoveerden, hadden we het meteen over de matchen tegen Club Brugge", verklaart Waes bij Sporza.

Waes vreest wel een lastige partij in het Jan Breydelstadion. "We spelen op verplaatsing en Club Brugge voetbalt dit seizoen zo goed. Ik vrees ook voor een bikkelharde wedstrijd met veel kaarten. Tegen andere ploegen durf je al eens, nu heb ik de indruk dat we in eerste instantie vooral geen doelpunt willen slikken. Dan kruip je achteruit en maak je fouten. Echt mooi vind ik zulke gesloten wedstrijden niet, spannend zijn ze wel."

Waes hoopt nog op de landstitel voor Antwerp. "Antwerp kan Club Brugge sowieso nog bedreigen. In Play-Off 1 halveren ze de comfortabele voorsprong van Club Brugge en ligt het weer dicht bij mekaar."