'AS Roma klopt na Barcelona ook aan bij Chelsea voor aanvallende versterking'

'AS Roma klopt na Barcelona ook aan bij Chelsea voor aanvallende versterking'

Gepubliceerd: dinsdag 28 januari 2020 om 09:29di 28-01-2020 om 09:29

Pedro Rodriguez heeft een aflopend contract bij Chelsea en kan in de zomer dus transfervrij vertrekken uit Londen. AS Roma zou er echter voor willen zorgen dat de Spanjaard deze winter nog een transfer maakt.

De Italianen zouden Pedro per direct over willen nemen en volgens Sky Sport Italia heeft Roma al geïnformeerd bij Chelsea. Omdat Pedro na dit seizoen transfervrij is, hoopt Roma hem voor een relatief laag bedrag over te kunnen nemen.

Dit seizoen kwam Pedro slechts tot één doelpunt in twaalf wedstrijden voor Chelsea, dat hem in 2015 overnam van FC Barcelona. Ook die club zou inmiddels in gesprek zijn met AS Roma vanwege een mogelijke transfer van jeugdproduct Carles Perez.

Roma is op zoek naar aanvallende versterkingen gezien de blessuregevallen binnen de selectie. Justin Kluivert is indmiddels weer hersteld van een hamstringblessure, maar krijgt mogelijk dus extra concurrentie gezien de interesse van zijn werkgever in Pedro en Perez. De teller voor de Nederlander staat dit seizoen op 21 optredens en vijf doelpunten namens Roma.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws