Verheyen begrijpt Lamkel Zé helemaal niet meer: Aandachtstrekkerij

Verheyen begrijpt Lamkel Zé helemaal niet meer: "Aandachtstrekkerij"

Gepubliceerd: vrijdag 24 januari 2020 om 22:33vr 24-01-2020 om 22:33

Didier Lamkel Zé liet zich afgelopen donderdag weer negatief opmerken bij Antwerp. Hij eiste een strafschop op, maar kon die niet scoren. De zoveelste 'frats' van de Kameroener. Gert Verheyen is hem stilaan kotsbeu.

"Zag je hoe hij die strafschop eerst nog goed legt, voor de stip zelfs? Allemaal pure show. Aandachtstrekkerij", klinkt het streng in Het Nieuwsblad. "Als je zo bent, kan je niet functioneren in een team. Nergens, in geen enkele sport."

"Voor een groep is dat zum kotsen. Speel daar eens elke dag mee samen. Wesley Hoedt wilde afgelopen weekend al niet meer over Lamkel Zé spreken, nu ook Refaelov en De Sart. Maar ze zouden beter allemaal zeggen: ‘Ik speel er niet meer mee'", is Verheyen streng.

Psychologen
Voor Verheyen is het ook de eerste keer dat hij zo iemand meemaakt. "Hij is hors catégorie. Je kan het zo gek niet bedenken. Kijk ook in welke tijdspanne hij dat allemaal presteert. En de incidenten worden steeds frequenter. Een normale mens snapt dat niet. Wat is dat eigenlijk? Een cocktail van kinderlijk gedrag, hoogmoed, grootheidswaanzin, weet ik veel. Dat is voer voor psychologen", aldus Verheyen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws