'RB Leipzig slaat grote slag: 30 miljoen euro voor begeerde Olmo'

'RB Leipzig slaat grote slag: 30 miljoen euro voor begeerde Olmo'

Gepubliceerd: donderdag 23 januari 2020 om 14:27do 23-01-2020 om 14:27

RB Leipzig staat op het punt om Dani Olmo binnen te halen. De Spaanse middenvelder van Dinamo Zagreb gaat waarschijnlijk voor vijf jaar tekenen in Duitsland.

Olmo wist de afgelopen jaren in dienst van Dinamo Zagreb veel indruk te maken en dat zorgde voor de nodige Europese belangstelling. Onder andere Ajax werd met hem in verband gebracht, al waren Atlético Madrid en FC Barcelona ook concreet. Olmo lijkt volgens AS én het Kroatische Sportske Novosti nu te kiezen voor een avontuur in Duitsland, bij de koploper van de Bundesliga, mede zodat hij de kans heeft om ook na de winterstop in de Champions League actief te zijn, na de eliminatie van Dinamo in de groepsfase.

RB Leipzig maakt naar verluidt zo'n dertig miljoen euro over naar Kroatië voor de spelmaker, die sinds 2014 actief is in Zagreb. De som kan door bonussen oplopen tot 45 miljoen. Olmo wil zich met de overstap in de kijker spelen bij bondscoach Luis Enrique met het oog op het EK van komende zomer. Olmo is goed op dreef dit seizoen in Kroatië en heeft al acht doelpunten achter zijn naam staan. De aavaller kwam daarnaast alle zes de Champions League-wedstrijden in actie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kan jij de 10 voetballers vinden? TAG ook een maat die dit zeker niet gaat weten!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws