Verschueren mikt op Gouden Schoen: Hebben pak jonge spelers die eraan komen

Verschueren mikt op Gouden Schoen: "Hebben pak jonge spelers die eraan komen"

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 08:35do 16-01-2020 om 08:35

Geen enkele speler in de top tien van de Gouden Schoen, nooit deed Anderlecht slechter. Voor Michael Verschueren is het slechts een momentopname, hij gelooft dat op de korte termijn Anderlecht weer kanshebbers zal afleveren.

Voor de laatste Gouden Schoen voor een speler in Brusselse loondienst moeten we terug naar 2014, toen wist Dennis Praet de trofee te bemachtigen. In 2017 deden ze bij Anderlecht ook nog mee voor de knikkers, met zowel Tielemans als Dendoncker op het podium. De afgelopen twee edities leverde ze bij Anderlecht echter geen kanshebbers. Een situatie die snel zal veranderen, gelooft Verschueren.

"Op termijn zullen we weer meespelen voor het allerhoogste, daar ben ik van overtuigd", citeert Het Laatste Nieuws de manager. Welke spelers zullen meedingen kan Verschueren niet zeggen, maar hij ziet wel potentieel. "We hebben een pak jonge spelers die eraan komen, binnen één à twee jaar kunnen we daar de vruchten van plukken. Op termijn leveren we weer een Gouden Schoen", besluit Verschueren hoopvol.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij kanshebbers bij het huidige Anderlecht om ooit de Gouden Schoen te winnen?

(228 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws