'Eriksen bereikt persoonlijk akkoord met Inter, overstap kwestie van tijd'

'Eriksen bereikt persoonlijk akkoord met Inter, overstap kwestie van tijd'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 08:14ma 13-01-2020 om 08:14

Internazionale staat op het punt om Christian Eriksen over te nemen van Tottenham Hotspur. Het gerucht dat de Deense spelmaker zou kunnen vertrekken naar Italië speelde al langer, maar na gesprekken tussen beide clubs lijkt het nog deze maand zo ver te komen.

Dat meldt The Times maandag. Eriksen kan bij Internazionale ruim 100.000 euro per week gaan verdienen. De Deen zou al een persoonlijk akkoord met de club uit Milaan hebben bereikt na intensieve gesprekken met zijn zaakwaarnemer Martin Schoots. Eriksen kan in Italië een contract voor vier jaar tekenen en zou bij Inter een van de best betaalde spelers worden.

Spurs hoopt ruim twintig miljoen euro te ontvangen voor Eriksen en lijkt geïnteresseerd in een deal met Inter om te voorkomen dat de middenvelder aankomende zomer gratis de deur uitloopt. De Engelse club is volgens The Times ontevreden over de inzet van Eriksen op het veld. Afgelopen zaterdag werd hij tijdens het 0-1 verlies tegen Liverpool vroegtijdig naar de kant gehaald.

Eriksen kwam dit seizoen tot achttien wedstrijden in de Premier League, waarin hij twee keer wist te scoren en twee assists gaf.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede aanwinst voor Inter?

Ja
91%
Nee
9%
(79 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws