OFFICIEEL: De Bock keert na mislukte uitleenbeurt terug, aast op Belgische club

OFFICIEEL: De Bock keert na mislukte uitleenbeurt terug, aast op Belgische club

01-01-2020 18:40
3

Het Engelse avontuur van Laurens De Bock is niet gelopen zoals gehoopt. Bij Leeds United kwam hij amper aan bod en ook bij Sunderland kon De Bock niet overtuigen. De club heeft dan ook besloten om afscheid te nemen van hem.

Leeds United besloot afgelopen zomer om tijdelijk afscheid te nemen van Laurens De Bock. Onze landgenoot werd verhuurd aan de Engelse derdeklasser Sunderland, waar de verdediger amper aan bod kwam. Phil Parkinson, coach van Sunderland, heeft aan The Chronicle alvast bevestigd dat de uitleenbeurt is opgezegd en De Bock terugkeert naar Leeds United.

Die terugkeer lijkt van korte duur te zullen zijn, zo aast De Bock op een transfer naar België. De Bock, die afgelopen seizoen nog werd verhuurd aan KV Oostende, wil het graag opnieuw proberen in ons land. Welke clubs interesse tonen, is niet bekend.

De 27-jarige De Bock kwam uiteindelijk amper tien keer uit voor Sunderland. Daarin kon hij geen enkele keer scoren. Voor Leeds United speelde De Bock maar zeven partijen tot dusver.