De vermoedelijke elf: Anderlecht en Club Brugge kruisen de degens

De vermoedelijke elf: Anderlecht en Club Brugge kruisen de degens

19-12-2019 07:00
8

Donderdag moet RSC Anderlecht proberen haar seizoen te redden. In de Beker van België komt Club Brugge over de vloer. VoetbalPrimuer.be zet de vermoedelijke elf van beide teams op een rij.

Bij RSC Anderlecht zijn Vincent Kompany en Nacer Chadli weer klaar voor de strijd. Beide Rode Duivels worden in de basis verwacht. Een andere Rode Duivel van Anderlecht, Yari Verschaeren, mist door een enkelblessure het duel tegen Club Brugge. Sieben Dewaele verdwijnt bij paars-wit ook uit de basis. 

De vermoedelijke elf van Anderlecht: Van Crombrugge, Luckassen, Kana, Kompany, Cobbaut, Kayembe, Sambi Lokonga, Doku, Saelemaekers, Chadli, Roofe

Philippe Clement kan in het Lotto Park weer een beroep doen op Krépin Diatta. De speler is niet langer meer geschorst of geblesseerd. Blauw-Zwart kan met zijn sterkste elf aantreden in Brussel. Volgens Sportwereld komt Diatta ook terug in de ploeg. 

De vermoedelijke elf van Club Brugge: Mignolet, Mata, Mechele, Deli, Diatta, Vormer, Vanaken, Balanta, Ricca, Dennis, Tau