Breaking news

Cercle Brugge zet Hazard uit de kern: “Nu kijken of hij met B-ploeg zal trainen”

Vrancken waarschuwt KV Mechelen: Als je schrik hebt, krijg je slaag

Vrancken waarschuwt KV Mechelen: "Als je schrik hebt, krijg je slaag"

Gepubliceerd: zaterdag 14 december 2019 om 09:14za 14-12-2019 om 09:14

KV Mechen kampt met een één op negen en moet komende speeldag naar Club Brugge. Tegenover Het Laatste Nieuws spreekt coach Wouter Vrancken over de moeilijke verplaatsing.

Thuis ging KV Mechelen met de billen bloot. "Maar als je schrik hebt, krijg je slaag", grijnst Vrancken. "We verloren thuis met 0-5, maar ik onthoud vooral het eerste halfuur toen wij nog met elf speelden. We hebben die match nog eens herbekeken en we deden het toen redelijk goed, tot Rob rood pakte.”

“We nemen het positieve mee naar de wedstrijd van zondag”, gaat Vrancken verder.  “Natuurlijk wordt het moeilijk voor ons. Club speelde gelijk in Bernabéu en ook deze week waren ze sterk tegen Real Madrid. Dat zegt genoeg. Wij gaan de opportuniteiten die we krijgen ten volle moeten uitbuiten."

KV Mechelen zit met een één op negen in een dipje. “Ik heb trouwens niet het gevoel dat die een op negen speelt in de groep. We staan nog altijd gedeeld zesde. Het spreekt voor zich dat we weer met de overwinning willen aanknopen.”

“Dat we dan nu net op Club Brugge moeten gaan spelen, is geen cadeau natuurlijk. Anderzijds kunnen we vol onze kans gaan. Zonder al te veel druk. Wij kunnen het initiatief aan Brugge laten. Maar ze hebben wel de kwaliteiten om een wedstrijd af te maken. Zelfs wanneer ze een mindere dag hebben”, aldus Vrancken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Vrancken hier gelijk?

Ja
92%
Nee
8%
(124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws