Play-Off 1 nu een doel? Wij hebben het kleinste budget en amper 16 spelers

Play-Off 1 nu een doel? "Wij hebben het kleinste budget en amper 16 spelers"

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 23:50vr 13-12-2019 om 23:50

Het gaat Royal Excel Moeskroen momenteel voor de wind. Vrijdagavond won het met 1-2 van KV Kortrijk. Bernd Hollerbach gaat evenwel niet zweven. 

"Het was niet eenvoudig om hier te voetballen. In de eerste helft probeerden we het in de combinatie, maar dat was niet mogelijk op dit zware veld. Daarom hebben we na de rust meer voor de lange bal gekozen, ook al doe ik dat niet graag. Kick and rush is niet onze stijl. Maar hoe mijn ploeg dat dan toch in de praktijk omgezet heeft, is klasse", aldus de trainer van Moeskroen. 

Zulte Waregem staat momenteel 6e in de stand met 28 punten. Moeskroen heeft er nu nog maar 2 minder. "We worden nu achtste, maar dat wil niet zeggen dat Play-Off 1 nu een doel is. Wij hebben het kleinste budget en beschikken bovendien nog maar over 16 spelers door de vele blessures. Ik kan alleen maar een compliment geven aan mijn team."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Gaat Moeskroen dit seizoen Play-Off 1 halen?

(161 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws