Wolf zorgt voor discipline bij Genk: Je merkt dat de groep verandert

Wolf zorgt voor discipline bij Genk: "Je merkt dat de groep verandert"

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 08:01zo 08-12-2019 om 08:01

KRC Genk is er zaterdag nog eens in geslaagd om de drie punten te pakken. Op bezoek bij rode lantaarn won het met 1-2. Een zege met weinig overschot, weet ook Theo Bongonda.

Ondanks het kleine resultaat is Bongonda vooral blij met de drie punten. "Dit seizoen hebben we zoveel goeie matchen gespeeld zonder bijhorend resultaat. Daarom is het resultaat vandaag het allerbelangrijkste, ook al was het spel niet goed", zegt Bongonda bij Sporza.

Verlies was ook geen optie voor hem. "Ik heb ook geen zin om twee uur lang naar hier te rijden om hier dan te komen verliezen. Dan ga ik liever met drie punten en een goed gevoel naar huis", klinkt het.

Voor nieuwe coach Hannes Wolf ook zijn eerste overwinning als trainer van Genk. Bongonda ziet al een duidelijk verschil sinds zijn komst. "De laatste weken merk je dat er in de groep iets verandert en dat de groep zich aan het vormen is. Dat is wat laat, maar beter laat dan nooit. De nieuwe coach heeft ons meer discipline meegebracht. Niet dat er geen discipline was onder Mazzu, maar de details liggen anders", besluit Bongonda.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws