Hayen leeft in onzekerheid bij STVV: “Dan zal ik weten hoe laat het is”

Hayen leeft in onzekerheid bij STVV: “Dan zal ik weten hoe laat het is”

Gepubliceerd: zaterdag 7 december 2019 om 09:44za 07-12-2019 om 09:44

STVV neemt het in de Jupiler Pro League op tegen Club Brugge. De positie van hoofdtrainer Nicky Hayen is nog steeds onzeker. De naam van Emilio Ferrera wordt nadrukkelijk genoemd.

Tegenover Het Belang van Limburg laat Hayen zich uit over de situatie. “Ik ben niét bezig met alle berichtgeving daarrond. Na Brugge zit ik samen met het bestuur, evalueer ik voor mezelf en zal ook de club bekendmaken wat het plan is. Nu telt alleen deze matchopdracht. Ik heb mijn spelers ook aangegeven daar nu niet mee bezig te zijn. De volle aandacht moet naar deze wedstrijd. Zondagavond zal ik dan wel weten hoe laat het is.”

Hayen concentreert zich aldus op Club Brugge. “Ik verwacht een dominant Club Brugge. Club speelt al een heel seizoen met een duidelijke strategie en daar zullen ze tegen ons niet van afwijken. Wij zullen de interactie met het publiek goed kunnen gebruiken. Het volk moet zich weer herkennen in STVV. In een ploeg die voor de volle honderd procent strijd levert. In Waregem was dat moeilijk na die vroege kaart, dit wordt uiteraard een totaal andere match.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet STVV doorgaan met Hayen?

Ja
88%
Nee
12%
(26 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws